Handleiding voor het maken van een back-up van de mailbox in Outlook 2013 en hoger.

Door het volgen van deze handleiding maak je een back-up van de e-mail, contacten, agenda items en taken.

De back-up zal gemaakt worden naar een Outlook-gegevensbestand (.PST) zodat je deze weer kan gebruiken in Outlook.

1. Binnen Outlook klik je links bovenin op Bestand en kies je voor Openen. Kies vervolgens voor Importeren/exporteren.
  2. Kies in het geopende scherm voor Naar een bestand exporteren en klik op Volgende.
    exporteren
  3. Kies het type Outlook-gegevensbestand (.pst) en klik op Volgende.
  4. Kies het postvak waar de te back-uppen items in staan. Selecteer het postvak en klik vervolgens op Volgende. Zorg er voor dat het vinkje bij Inclusief submappen aan staat.export2
  5. Selecteer in het volgende scherm de locatie waar de back-up opgeslagen moet worden en klik op Voltooien.
    export3
  6.  Afhankelijk van de grootte van de mailbox kan er een venster verschijnen waar de voortgang te zien is.

Wanneer het voltooid is verschijnt er op de opgegeven locatie een Outlook-gegevensbestand welke gebruikt kan worden in Outlook. Bewaar dit bestand goed!