Handleiding voor het installeren van de Online backup manager op Windows.

1. Open in uw webbrowser het volgende adres: https://onlinebackup.netzozeker.nl
  2. Klik rechtsboven op het download icoon   obmdownload
  3. Zorg dat bovenaan het tabblad AhsayOBM geselecteerd is
  4. Klik bij Windows aan de rechterkant op Downloaden (Online)  obmdownload2
  5. Het bestand met de naam obm-win-443-onlinebackup.netzozeker.nl-https-0O.exe mag, wanneer het systeem hiernaar vraagt, uitgevoerd worden
  6. Er zal nu een Setup scherm openen, klik bij het eerste scherm op Volgende
  7. Controleer de overeenkomst en accepteer deze
  8. Tenzij je zelf anders wil kan je de locatie standaard laten en op Volgende klikken
  9. Geef ik het volgende scherm aan wie er allemaal gebruik mogen maken van de software. Het is aanbevolen hier Alleen ik te kiezen tenzij er meerdere mensen op deze computer de Online backup manager gaan gebruiken
  10. Controleer in het overzicht of alles goed staat, klik vervolgens op Installeren
  11. De installatie zal nu beginnen, als deze klaar is zie je onderstaande afbeelding, je kan dan klikken op  Klaarobmdone