Uitleg over hoe u de WHOIS gegevens van uw domein kunt aanpassen of updaten.

WHOIS gegevens zijn verplicht bij het registreren van een domein. Het koppelt contactgegevens aan een domeinhouder zodat men weet wie te benaderen bij een vraag of een probleem met een domein. Het is daarom ook nodig om deze gegevens up-to-date te houden. Hoe u dit bij ons regelt is hier uitgelegd voor u.

1. Log in bij ons klantensysteem, deze kunt u vinden op klanten.netzozeker.nl
  2. Wanneer ingelogd kiest u links in het menu voor Domeinbeheer en vervolgens voor Contacten
  3. Hier kunt u een nieuw contact maken met de nieuwe of de geüpdatete gegevens. Let er op dat u een volledige voornaam invult en niet vergeet onderaan op Opslaan te klikken
  4. Keer terug naar Domeinbeheer en vervolgens kiezen we voor Domeinen
  5. Selecteer aan de rechterkant de optie Wijzig contact(en) en bevestig met OKNaamloos
  6. Selecteer wat u wil wijzigen en kies uit de dropdown lijst uw nieuwe contact.
  7. Bevestig met Opslaan
Let op: het kan even duren voor u de wijziging in de WHOIS terug ziet