U kunt zelf een SSL certificaat aanvragen of dit door Netzozeker laten doen.

Het aanvragen en installeren van SSL certificaten is geheel op eigen risico, als er iets fout gaat en Netzozeker moet u helpen om het probleem op te lossen kunnen hier kosten aan verbonden zitten.

Als u verder gaat dan heeft u bovenstaande waarschuwing gelezen.

Om een certificaat aanvraag te doen is er een CSR (Certificate Signing Request) nodig, deze kunt u aanvragen door binnen uw Plesk controlpanel naar SSL/TLS-certificaten te gaan.

• Kies voor SSL/TLS-certificaat toevoegen
  • Vul de nodige gegevens in, let op dat uw organisatie naam overeen komt met de registratie bij de Kamer van Koophandel
  • Als dit voltooid is komt er een CSR en een Private sleutel uit, de CSR heb je nodig om bij een certificaat provider het certificaat aan te vragen

Bekijk welk certificaat je nodig hebt door hier te klikken. Om het certificaat aan te vragen dien je dit door te geven aan een certificate provider, dit kan Netzozeker ook voor je doen als het certificaat hier ook is afgenomen.

• Zodra het certificaat aangevraagd is zal er gevalideerd moeten worden dat het certificaat op de betreffende (bedrijfs)naam aangevraagd mag worden
  • Als het certificaat opgeleverd is krijgt u een certificaat bundel, hiervan moet u de inhoud van het CA-bundle bestand uit de Linux map en los .crt bestand welke u in het Plesk controlpanel moet plakken
  • Als het ‘certificaat’ geplakt is kunt u het Certificaat Uploaden

Indien hier geen foutmelding uit komt is alles goed gegaan. Als er wel een fout tevoorschijn komt raden we u aan de stappen nogmaals te doorlopen en anders contact op te nemen met support.