Handleiding voor het instellen van Microsoft Outlook 2013 en hoger in Windows 10

Let op: in deze handleiding gebruiken we “uwdomeinnaam” als voorbeeld. Vervang “uwdomeinnaam” door uw eigen domeinnaam (bijvoorbeeld “netzozeker.nl”).

1. Open Outlook en klik linksboven in op Bestand. Kies in dit menu voor Account toevoegenOutlook
  2. Vul in het geopende scherm de volgende waardes in. Bij Uw naam uw gewenste naam, bij E-mailadres Uw volledige e-mailadres (naam@uwdomeinnaam) en bij Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord dubbel in, klik vervolgens op Volgende
    Outlook
  3. Indien er een pop-up verschijnt die vraagt om gebruikersgegevens vul dan de gegevens uit stap 2 in
    Outlook
  4. Als het goed is verschijnen er nu 3 groene vinkjes (🗸), indien dit niet het geval is controleer dan je gegevens. Klik vervolgens op Volgende om het toevoegen te voltooien.Outlook